lrdag, juni 22, 2024 19:05

Värdighet

Värdighet började som en improvisation som Mr P med vanlig lätthet satte en text till. Men spännande blev det först när Commuterpop gick med på att göra en egen mixning.

Han hörde aldrig vår färdiga version utanvärdigh 16fick alla spåren i ”rått” utförande att göra vad han ville med.Han hittade naturligtvis helt andra saker att bygga på än vi gjort.

Att mixa är nog detvärdigh 3 svåraste i hela processen så vi är mycket tacksamma för allt vi fått lära oss av CoP.Inte nog med det: CoP gjorde också en ”andra låten på b-sidamix” med  egen instrumentering.

Till alla er som undrar varför vi lägger ner så mycket tidvärdigh 6 och pengar på något vi aldrig kommer att kunna sälja.

Det är det här det handlar om:

att kunna leka med musik med andra är det roligaste som finns!

VÄRDIGHET

VÄRDIGHET-Mix av Commuterpop

”Andra låten på b-sidan mix”

värdigh 12

One Response to “Värdighet”

  1. Commuterpop skriver:

    Att bli tillfrågad av två så duktiga musiker och låtskapare om att mixa deras material var hedrande och jobbet riktigt roligt; så roligt att det som sagt blev en version till.

    Inspirationen flyter på rätt bra, så det kommer också en dansmix; tiden är dock faktorn här, så kolla denna sida så märker ni när den kommer!

    Musik är ett härligt sätt att vara kreativ och koppla av på och med modern teknik kan vem som helst ha en studio i ABBA-klass i sin hemdator!

    Tack grabbar!

Leave a Reply