lrdag, juni 22, 2024 18:35

När du är här

Våren 2016 startades en liten tävling mellan oss, Commuterpop och en Kanadensisk bekant. Tanken var att göra bästa låten med med så få instrument som möjligt. Vi löste det genom att bara använda 2 olika ljud men spela dem i flera frekvensområden. På det här sättet kunde vi, om vi någonsin hade velat, kunnat spela dem live utan förinspelat material. Låtarna skulle vara klara till sommaren.

Det var de inte!

Innan hösten var i alla fall vår låt klar. Lite senare samma höst blev det Kanadensiska bidraget klar. Nyligen blev även Commuterpop klar.

Förlängningen gav oss lite tid att fundera så vi beslöt att korta vår låt ngn minut, vilket vi tyckte den vann på.

Nu lägger vi ut vår låt till bedömning av dem som har lust med det och planerar att lägga ut länkar till våra mottävlare så snart vi får veta dessa.

 Nu har vi äntligen länkar till våra ”motståndare”

Det verkar uppenbart att vi alla 3 spelade efter egna regler och förutsättningar men OOF är grymt imponerade av av både Commuterpop och Calle.

Tack för god…..inspirationsmatch!

https://soundcloud.com/cjohannesson/no-gear-like-the-top-one

commuterpop.com/cms/index.php/the-challenge/

2 Responses to “När du är här”

  1. Calle Kanadick skriver:

    Imponerande latsnickeri. Kanns att det ar sjalvklar tredjeplats for mig sjalv men i givet sallskap kanns det anda som ett bra resultat! Har ar mitt bidrag fran da det begav sig: https://soundcloud.com/cjohannesson/no-gear-like-the-top-one

  2. Commuterpop skriver:

    En tår-i-ögonvrån-vacker!

Leave a Reply